• Haberler
  • Yaşam
  • BİK İzmir Bölge Müdürü Gökhan Eren'in mutlu günü

BİK İzmir Bölge Müdürü Gökhan Eren'in mutlu günü

Basın İlan Kurumu (BİK) İzmir Bölge Müdürü Gökhan Eren, hayatını eczacı Aybüke Yüksel ile birleştirdi.

Susurluk Kültür Düğün Sarayı'nda gerçekleştirilen düğün törenine çiftin yakınlarının yanısıra Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ile İzmir, Balıkesir ve Çanakkale basınından önemli isimler de katıldı.
Gökhan ile Aybüke çiftin nikahını Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel kıydı. BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç ile Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ise nikah şahitleri arasında yer aldı. 

BİK İzmir Şube Müdürü Gökhan Eren'in mutlu günü

Nikah töreni ve düğün, Eren ve Yüksel aileleri ile yakınlarının yoğun katılımının yanısıra basın camiasının da buluşmasına vesile oldu. Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğünde bir çok üst düzey yetkilinin yanısıra İstanbul ve İzmir Bölge Müdürlüğünden de düğüne yoğun katılım oldu. 
Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi de yine katılımcılar arasında yer aldı. 

BİK İzmir Şube Müdürü Gökhan Eren'in mutlu günü

Fİ Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Dokak ile Aris Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atahan Keçeci de Gökhan ve Aybüke çiftini bu mutlu günlerinde yanlız bırakmadılar. Dokak ve Keçeci, yeni hayatları için çifte mutluluklar diledi. 

BİK İzmir Şube Müdürü Gökhan Eren'in mutlu günü

Gökhan Eren, Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğünde ve Balıkesir'de uzun yıllar görev yaptıktan sonra İzmir Bölge Müdürü olarak atanmış, yakın zamanda Bölge Müdürlüğüne dönüştürülen İzmir'de halen bu görevi sürdürmektedir. 

Bakmadan Geçme