'Bir Baba Hindi' öksüz kaldı

Karşıyakalı taraftarların, “Bir Baba Hindi” ve “Efendim Mustafa” olarak bildiği Baykara'nın vefatıyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada,...

Karşıyakalı taraftarların, “Bir Baba Hindi” ve “Efendim Mustafa” olarak bildiği Baykara’nın vefatıyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüzün ve semtimizin sembol isimlerinden, herkes tarafından sevilen ve saygı duyulan ’Bir Baba Hindi’ lakaplı Mustafa Baykara vefat etmiştir. Mustafa Baykara’ya Allah’tan rahmet diliyoruz. Nurlar içinde uyusun, mekanı cennet olsun. Çok üzgünüz. Hepimizin başı sağ olsun” mesajı paylaşıldı.

Haber

HEYKELİ DİKİLDİ

Uzun yıllar yeşil-kırmızılı kulübü farklı branşlarda hem deplasmanda hem de iç sahada tribünden destekleyerek taraftarların gönlünde taht kuran Mustafa Baykara’nın Karşıyaka Belediyesi tarafından Karşıyaka Çarşısı’nda 15 Şubat 2019’da heykeli yapılmıştı.

“SEVGİYLE HATIRLAYACAĞIZ”

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, “Çok üzücü bir haberle uyandık bu sabaha ne yazık ki. Karşıyaka’mızın sembol isimlerinden sevgili Mustafa Baykara’yı kaybetmişiz. Onu her zaman yüreğinde taşıdığı kocaman sevgiyle hatırlayacağız. Mekanın cennet olsun sevgili Mustafa” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme