• Haberler
  • Ekonomi
  • 'Bir Kira Bir Yuva Özel' programı, 22 Şubat Çarşamba akşamı Halk TV'den yapılacak

'Bir Kira Bir Yuva Özel' programı, 22 Şubat Çarşamba akşamı Halk TV'den yapılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İhtiyaç Haritası işbirliğiyle yürütülen 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasını, Halk TV ekranlarında yapılacak olan yayınla daha geniş kitlelere ulaştırmak ve toplanacak bağışlarla depremzedelerin barınma sorununun çözmek hedefleniyor.

'Bir Kira Bir Yuva Özel' programı, 22 Şubat Çarşamba akşamı Halk TV'den yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

22 Şubat Çarşamba akşamı Halk TV’den özel yayında Kahramanmaraş’ta gerçekleşen depremlerden etkilenen milyonlarca depremzede için yardım kampanyası yapılacak. “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasını daha geniş kitlelere ulaştırmak adına planlanan özel bağış gecesinde, toplanacak bağışlar ile depremzedelerin en önemli problemlerinden biri olan barınma konusunun bir an önce çözüme kavuşturulmasına katkı sağlanması hedefleniyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Dayanışmayı büyütmek bizlerin elinde, gelin hepimiz gücümüzü birleştirelim. Depremzede vatandaşlarımıza kucak açalım” diye konuştu.

11 ili etkileyen depremlerden sonra evi hasar gören, yıkılan ve barınma sorunu yaşayan depremzedeler ile depremzedelere kira yardımında bulunmak veya boş durumdaki evinde misafir etmek isteyenleri buluşturacak olan “Bir Kira Bir Yuva” kampanyası, Halk TV’de yapılacak özel yayın ile ülke geneline ve tüm dünyaya duyurulmaya çalışılacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sanatçılar, farklı ülkelerin belediye başkanları, gazeteciler ve siyasetçilerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan “Bir Kira Bir Yuva Özel” programı, 22 Şubat Çarşamba akşamı Halk TV’den yapılacak.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme