Birce Akalay kuralı bozdu

Birce Akalay, magazin gündeminde sıkça konuşulan ilişkisiyle ilgili sürpriz bir paylaşım yaptı.

Hakan Kurtaş ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Akalay, sosyal medyada sevgilisiyle birlikte çekilmiş romantik fotoğraflarını paylaştı. İlişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Akalay, bu paylaşımıyla kurallarını bozarak takipçilerini şaşırttı.

Aşk Hayatıyla Gündemde

Daha önce Murat Ünalmış (2011–2012) ve Sarp Levendoğlu (2014–2017) ile evlenip boşanan Birce Akalay, bir süredir Hakan Kurtaş ile aşk yaşıyor. İkilinin bu ilişkiyi medyadan uzak tutma çabası, Akalay’ın Instagram paylaşımıyla bozuldu. 3.2 milyon takipçisi bulunan Akalay, sevgilisiyle birlikte çıktıkları tatilden mutlu anlarını paylaştı.

Mutluluk Paylaşımı

Geçtiğimiz ay 40’ıncı yaşını kutlayan Akalay, ilişkisiyle ilgili verdiği bir röportajda, "Mutluluk paylaştıkça daha güzel bir hale geliyor. Huzurlu olmak… Her şey çok keyifli" şeklinde konuşmuştu. Bu sözlerinin ardından gelen Instagram paylaşımı, Akalay’ın mutluluğunu takipçileriyle paylaşmak istediğini gösterdi.

Romantik Paylaşıma Büyük İlgi

Çiftin tatilde çekilen romantik fotoğrafları, kısa sürede 63 binden fazla beğeni topladı. Sosyal medya kullanıcıları, Akalay ve Kurtaş’a, "İçimi açıyorsunuz" ve "Nazar değmesin" gibi olumlu yorumlarla destek verdi. Akalay’ın bu paylaşımı, takipçileri arasında büyük ilgi görürken, çiftin ilişkisi de bir kez daha gündemin merkezine oturdu.

Bakmadan Geçme