Bisiklet hırsızları Torbalı halkını bezdirdi

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre bisiklet hırsızları Torbalı halkını bezdirdi. Pervasızca apartmanlara giren hırsızlar,...

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre bisiklet hırsızları Torbalı halkını bezdirdi. Pervasızca apartmanlara giren hırsızlar, giriş katında bulunan apartman sakinlerine ait olan bisikletleri çalarak götürüyor. Ne güvenlik kameralarına ne de gündüz vakti olmasına aldırış eden hırsızların pervasızlığı, şaşırtıcı boyutlara ulaşıyor. Hırsızlar genellikle Torbalı polisi tarafından yakalansa da hırsızlık olayları son bulmuyor.

Torbalı’da son olarak Ertuğrul Mahallesi Yıldız Sitesi’nde hırsızlık olayı meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bisiklet sahibi Hülya Tonkuş apartmanda dairesinin önüne bıraktığı bisikletin yerinde olmadığını fark etti. Apartman içindeki güvenlik kameraları incelendiğinde gece saatlerinde bisikletin çalındığı anlaşıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde hırsızın çok rahat bir şekilde bisikleti çaldığı görüldü Durum hemen polise intikal ettirildi. Polis ekipleri yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlattı. 

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme