Black Mirror geliyor!

İlk olarak Aralık 2011’de İngiliz Channel 4 kanalında yayınlanmaya başlayan dizi, daha sonra Netflix tarafından satın...

Black Mirror geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk olarak Aralık 2011’de İngiliz Channel 4 kanalında yayınlanmaya başlayan dizi, daha sonra Netflix tarafından satın alınarak akış platformunda devam etti ve tüm dünyada izleyici kitlesi kazandı.

Charlie Brooker imzasını taşıyan dizi, son yayınlanan beşinci sezonuyla 2019’da izleyiciyle buluştu. Variety, Mayıs 2022’de Black Mirror’ın üç yıllık bir aradan sonra geri döneceğini duyurdu ve yapım ekibine yakın bir kaynaktan aldığı bilgilere göre son sezonun daha sinematik bir yapıda olacağını, hatta her bölümün ayrı bir film gibi ele alınacağını yazmıştı.

Son gelişme olarak ise akış platformu sosyal medyadan yeni sezonun ilk görüntülerini sevenleriyle paylaştı. Yeni sezonun önceki sezonlardan daha tahmin edilemez ve beklenmedik olacağı söyleniyor.

Brooker da “Black Mirror’ın her zaman tamamen farklı hikayeler anlatması ve izleyicileri şaşırtması gerektiğine inanıyorum. Aksi takdirde, dizinin bir anlamı olmaz. Kendini sürekli olarak yenileyebilen ve tanımlanması zor bir dizi olmalı” diyerek dizinin izleyici üzerinde yaratmak istediği etkiyi açıkladı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme