• Haberler
  • İzmir
  • Bornova Belediyesi’nden vatandaşların taleplerine hızlı çözüm

Bornova Belediyesi’nden vatandaşların taleplerine hızlı çözüm

Bornova Belediyesi Acil Müdahale Ekipleri, vatandaşlardan gelen talepleri aynı gün içerisinde yanıtlayarak sorunları çözüme kavuşturuyor. Örneğin,...

Bornova Belediyesi Acil Müdahale Ekipleri, vatandaşlardan gelen talepleri aynı gün içerisinde yanıtlayarak sorunları çözüme kavuşturuyor. Örneğin, Ergene Mahallesi’nde ikamet eden görme engelli vatandaş Esat Mert’in sosyal medya üzerinden ilettiği yol sorunu kısa sürede çözüldü. Çökme ve çukurların bulunduğu yol, tamamen yenilenerek güvenli hale getirildi.

ESNAF TEŞEKKÜR ETTİ

Sorunu kısa sürede çözülen Esat Mert’in yanı sıra, Spotçular Sokağı olarak bilinen 555 Sokak’ta esnaflık yapan Bora Bodun ve Coşkun Kostakoğlu da yapılan çalışmadan memnun kaldıklarını belirterek Bornova Belediyesi’ne teşekkür etti. Hızlı ve etkili çözüm sunan Acil Müdahale Ekipleri, vatandaşların ve esnafların günlük yaşamını kolaylaştırıyor.

BAŞKAN ÖMER EŞKİ’DEN AÇIKLAMALAR

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Acil Çözüm Ekibi’ni vatandaşların ilettiği sorunlara hızlıca çözüm bulmak amacıyla kurduklarını belirtti. Başkan Eşki, “Bornova’nın tamamında yolları daha konforlu hale getirmek için programlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ederken, tarafımıza iletilen sorunlara da acil çözümler üretiyoruz” dedi. Ayrıca, belediyenin vatandaş odaklı hizmet anlayışını vurgulayan Başkan Eşki, her türlü talebin hızlıca değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

VATANDAŞ ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI

Bornova Belediyesi, vatandaşların taleplerini hızlı ve etkili bir şekilde karşılayarak onların günlük yaşamını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Acil Müdahale Ekipleri’nin çalışmaları, Bornovalılar arasında büyük memnuniyet yaratıyor ve belediyenin etkin hizmet anlayışını gözler önüne seriyor. Bornova Belediyesi, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla her geçen gün daha da güçlenerek, halkın ihtiyaçlarına en hızlı ve etkili çözümleri sunmaya devam ediyor.

ALİ ÖZKAYA 

 

Bakmadan Geçme