Bornova'da asfalt seferberliği

Bornova Belediyesi, ilçede ulaşım konforunu artırmak amacıyla başlattığı kapsamlı yol yapım ve asfalt serim çalışmalarında hız kazandı.

Belediyenin, Koşukavak ve Tuna mahallelerini Bornova’nın en yoğun caddelerinden biri olan Kamil Tunca Caddesi’ne bağlayan Ziya Paşa Caddesi’ndeki asfalt serim çalışmaları tamamlandı.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, "Bornovalılar yaptığımız çalışmaları dikkatle takip ediyor ve memnuniyetlerini ifade ediyor. Ziya Paşa’nın dediği gibi, 'Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz.' Biz de bu anlayışla, var gücümüzle çalışarak Bornovalıların mutluluğu için hizmet üretmeye devam ediyoruz," şeklinde konuştu.

Bornova'da asfalt seferberliği

İşlek Caddeye Yatırım

650 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğindeki Ziya Paşa Caddesi’nde gerçekleştirilen asfalt serimi çalışmasının ilk etabı tamamlanırken, ikinci etaba geçildi. Çamdibi bölgesinin en işlek caddelerinden biri olan bu yoldaki çalışmalar tamamlandığında, hem araç trafiğinin daha düzenli akması hem de yayaların güvenliğinin artırılması hedefleniyor.

"Vatandaşlarımızın Taleplerine Duyarlıyız"

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, asfalt serim çalışmalarını ilgili bürokratlarla birlikte yerinde inceledi. Eşki, göreve geldiklerinden bu yana en çok yol ve kaldırım sorunlarıyla ilgili talepler aldıklarını belirterek, bu talepler doğrultusunda hızlı adımlar attıklarını ifade etti. “Vatandaşlarımızın bizden en çok beklediği hizmetlerin başında yollar ve kaldırımlar geliyor. Daha modern ve yaşanabilir bir Bornova için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ekip ve ekipman eksikliklerimizi tamamlıyoruz ve ilçede başlattığımız yol yapım ve asfalt serim çalışmalarını artırarak sürdüreceğiz. Amacımız, Bornova’yı daha konforlu, güvenli ve estetik bir ilçe haline getirmek,” dedi.

Bornova Belediyesi'nin bu yoğun asfalt seferberliği, ilçedeki ulaşım altyapısının iyileştirilmesi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, Bornova’nın ana arterleri daha düzenli ve güvenli hale gelecek.

Bakmadan Geçme