Bornova'da spor yatırımları hız kazanacak

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, ilçedeki amatör spor kulüplerinin temsilcileri ile bir toplantı düzenleyerek, amatör spora yönelik yeni yatırımlar ve belediyenin sağlayacağı destekler hakkında bilgi verdi.

Toplantıya, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Efkan Muhtar ve Futbol Bornova Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Yılmaz da katıldı. Görüşmede, Bornova Belediyesi’nin ilçedeki amatör spor kulüplerine yönelik projeleri ve yapılacak yatırımlar masaya yatırıldı.

Spor Yatırımlarına Sahalardan Başlanacak

Bornova'da spor yatırımları hız kazanacak

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ömer Eşki, Bornova halkının öncelikli ihtiyaçlarına hızlı çözümler ürettiklerini belirtti. Özellikle yol sorunlarına yönelik adımlar attıklarını dile getiren Eşki, “Vatandaşlarımızın en önemli taleplerinden biri yol sorunuydu. Bu konuda gerekli çözümleri sağladık. Şimdi sırada spor alanındaki yatırımlar var. İlk etapta Doğanlar Sahası’nı resmi müsabakaların oynanabileceği standartlara getirmeyi planlıyoruz. Ayrıca Yunus Emre, Evka-4 ve Yeşilçam bölgelerinde halı saha projelerimiz de hızla hayata geçecek” ifadelerini kullandı.

Gençlere Sporla Destek Sağlanacak

Başkan Eşki, amatör spor kulüplerinin özellikle gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutma konusunda kritik bir rol üstlendiğine dikkat çekti. Bornova Belediyesi’nin amatör kulüplerle işbirliği içerisinde çalışmaya büyük önem verdiğini vurgulayan Eşki, “Amacımız, daha fazla Bornovalının daha iyi şartlarda spor yapma imkanına kavuşmasını sağlamak. Bu doğrultuda amatör kulüplerimizle birlikte hareket ederek gençlerimize sporla destek olacağız” dedi.

35 Numaralı Forma Hediyesi

Bornova'da spor yatırımları hız kazanacak

Toplantının sonunda İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Efkan Muhtar, Başkan Ömer Eşki’ye üzerinde isminin yazılı olduğu 35 numaralı formayı hediye etti. Muhtar, Bornova’nın İzmir genelinde en fazla amatör spor kulübüne ev sahipliği yapan ilçe olduğunu vurgulayarak, “Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmaları takdirle takip ediyoruz. Spor alanında da önemli projelere imza atacağınıza olan inancımız tam” şeklinde konuştu.

Bu toplantı, Bornova’daki spor yatırımlarının hız kazanacağının sinyalini verirken, ilçede spora verilen önemin de altını çizdi.

Bakmadan Geçme