Bornova'da yaz konserleri heyecanı 

Bornova'da yaz akşamları, Yaz Dinletileri etkinlikleriyle renklendiriliyor. Dün akşam, Bornova Belediyesi tarafından Çamdibi Atatürk Parkı'nda düzenlenen etkinlikte Grup Siyah Siyah sahne aldı.

Bornova’da yaz akşamları, Yaz Dinletileri etkinlikleriyle renklendiriliyor. Dün akşam, Bornova Belediyesi tarafından Çamdibi Atatürk Parkı'nda düzenlenen etkinlikte Grup Siyah Siyah sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren grup, Bornovalılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Bornova Yaz Dinletileri kapsamında, 21 Ağustos'ta Bando Balkan, 28 Ağustos'ta Grup Balkanot ve 4 Eylül'de Ladies 35 Music grupları Çamdibi Atatürk Parkı Amfi Tiyatrosu’nda saat 21:00'de performans sergileyecek. İlk konserin büyük ilgi görmesinin ardından, her Çarşamba gerçekleştirilecek konserlere de yoğun ilgi bekleniyor.

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, etkinliklerin kültür ve sanat hayatını zenginleştirdiğini ve Bornovalılara ücretsiz, kaliteli eğlence imkanı sunduğunu belirtti. Başkan Eşki, bu tür faaliyetlerin sadece fiziksel yatırımlar değil, kültür ve sanat alanında da devam edeceğini vurgulayarak, “Bu tür etkinliklerle hem kültür-sanat hayatımızı zenginleştiriyor hem de Bornovalılara ücretsiz ve kaliteli eğlence imkanını sunmuş oluyoruz. Bornovalılar için, sadece fiziki yatırımlar alanında değil, kültür ve sanatın desteklenmesi ve geniş kitlelere ulaştırılması konusunda da çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme