• Haberler
  • İzmir
  • Bornova'dan ilham verici çocuk fotoğraf sergisi açıldı

Bornova'dan ilham verici çocuk fotoğraf sergisi açıldı

Bornova Belediyesi, 'Bornovalı Çocukların Gözünden Bornova' adlı özel bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.

Sergi, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu ve 8 Eylül’e kadar ziyaret edilebilecek.

Sergi, Çocukların Bakış Açısını Yansıtıyor

Bornova'dan ilham verici çocuk fotoğraf sergisi açıldıBornova Belediyesi'nin Yaz Dönemi Hobi ve Beceri Edindirme Kursları kapsamında fotoğrafçılık eğitimi alan 10 çocuğun eserlerinden oluşan sergi, Bornova'nın çeşitli güzelliklerini çocukların gözünden yansıtıyor. Çocukların sanata olan ilgisini desteklemek ve yeteneklerini geliştirmelerine fırsat tanımak amacıyla hazırlanan sergi, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi'nde açıldı.

Başkan Ömer Eşki'den Destek ve Teşekkür

Bornova'dan ilham verici çocuk fotoğraf sergisi açıldıBornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, serginin açılışında yaptığı konuşmada, çocukların sanata olan ilgisini desteklemenin ve yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmanın önemine dikkat çekti. Başkan Eşki, “Bu sergi, çocuklarımızın Bornova’yı nasıl gördüklerini bize gösteriyor ve bizlere yeni bir bakış açısı kazandırıyor. Bornova Belediyesi olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sanata olan ilgilerini desteklemek ve yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak bizim için çok önemli. Bu tür projelerle çocuklarımızın sanata olan sevgilerini ve yaratıcı yeteneklerini geliştirmelerine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz,” şeklinde konuştu.

Sergi Ziyaretçilere Açık

"Bornovalı Çocukların Gözünden Bornova" adlı sergi, 8 Eylül’e kadar Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi'nde ziyaretçilerini bekliyor. Sergi, Bornova’nın güzelliklerini çocukların bakış açısıyla keşfetmek isteyen herkes için açık olacak.


 

Bakmadan Geçme