Bornova'da anlamlı yarışma

İzmir Bornova Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri şef Nurten Baysal’ın girişimiyle 'İsraftan Lezzete' sloganıyla bir yemek yarışması...

Bornova'da anlamlı yarışma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir Bornova Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri şef Nurten Baysal’ın girişimiyle “İsraftan Lezzete” sloganıyla bir yemek yarışması düzenledi

“İsraftan Lezzete”

Bornova Halk Eğitim Merkezi Aşçı Çırağı Sınıfı öğrencilerinin katılımıyla, Perşembe günü bayat ekmekleri değerlendirme projesi kapsamında yemek yarışması düzenledi. Jüri üyeliğini Ali Gülen, Cengiz Kızıltaş, Nazmiye Sezen Ercan ve Huseyin Akpınar’ın yaptığı yarışmada birbirinden lezzetli yemekler ve hünerli aşçılık sınıfı öğrencileri yarıştı.

Haber

Birbirinden lezzetli ve yaratıcı tatların yarışmasında birinciliği Başak Bulut Koç el açması böreğiyle kazandı. Tatlısıyla ilk üçe girmeyi başaran Fazilet Sever ikinci olurken, Güneş Alagöz ise üçüncü oldu. Kazananlara ödüllerini ve madalyalarını yarışmada jüri üyeliği de yapan oyuncu Ali Gülen takdim etti.

Haber

İSRAFA LEZZETLİ BİR ÇÖZÜM

Projeyi düzenleyen Halk Eğitim Merkezi eğitmeni Nurten Baysal yola, ülkemizdeki ekmek israfına dikkat çekmek ve bayat ekmeklerin de değerlendirilebileceğini göstermek için çıktılarını ifade etti. Baysal, projeden çok mutlu olduğunu ve kursiyerle birlikte anlamlı bir iş gerçekleştirdiklerine inandığını belirterek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

 

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme