Borsalardan ilk adımlar gelmeye başladı

Binance tarafından yapılan açıklamada, “Binance.com'a Türkiye’den erişilebilirlik devam edecek. Ancak, hizmetlerimizde bazı önemli değişiklikler yapacağız' denildi....

Binance tarafından yapılan açıklamada, “Binance.com’a Türkiye’den erişilebilirlik devam edecek. Ancak, hizmetlerimizde bazı önemli değişiklikler yapacağız” denildi.

Kripto varlıklar ve hizmet sağlayıcılara yönelik yapılan düzenlemelerle ilgili Sermaye Piyasası Kanunu’ndaki değişiklikler, dün geceki Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Binance, Türkiye’den Binance.com’a erişimin süreceği garantisini verdi fakat bazı yeni düzenlemeleri de duyurdu. Açıklamaya göre Binance.com’a Türkçe dil desteği 3 ay içinde kaldıracak. Türk kullanıcılar için doğrudan pazarlama faaliyetleri ise tamamen durdurulacak.

Yapılan açıklamanın önemli kısımları şu şekilde: “Binance’in şeffaflık ve yasal uyumluluk taahhüdü kapsamında, Türkiye’deki hizmetlerimizde bazı önemli değişiklikler yapılacaktır. Binance olarak, Türkiye’deki yasal gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Tüm kullanıcılar için uyumlu bir ortam sağlamak amacıyla düzenleyicilerle işbirliğinin önemine inanıyor ve ekosistemin korunması için sektörel bir düzenleyici çerçevenin geliştirilmesini güçlü bir şekilde destekliyoruz. Bu nedenle, Türkiye ve dünya genelinde yasal uyumluluğu sağlamak için gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Bu düzenlemeler doğrultusunda, Binance.com Türkiye’den erişilebilir olmaya devam edecektir. Ancak, hizmetlerimizde bazı ayarlamalar yapılacaktır: Dil Seçenekleri: Binance.com hizmetlerinde Türkçe dil seçeneği 3 ay içinde kademeli olarak kapatılacaktır. Pazarlama Faaliyetleri: Türk kullanıcılar için tüm pazarlama faaliyetleri tamamen durdurulacaktır. Bu değişikliklerin bazı kullanıcılarımızı etkileyeceğinin farkındayız, ancak her zaman olduğu gibi, tüm kullanıcılarımızın güvenliği ve deneyimi önceliğimiz olmaya devam edecektir. Tüm kullanıcı fonlarının güvende olduğundan emin olabilir ve para yatırma/çekme işlevlerinin kullanılabilir olacağını belirtmek isteriz.”

DENİZHAN GÜZEL

Bakmadan Geçme