Boşanma iddialarına Wanda Nara'dan yanıt

Galatasaraylı yıldız futbolcu Mauro Icardi’ye boşanma davası açtığı iddialarının ardından Wanda Nara, sessizliğini bozdu. Galatasaray’ın yıldız...

Galatasaraylı yıldız futbolcu Mauro Icardi’ye boşanma davası açtığı iddialarının ardından Wanda Nara, sessizliğini bozdu.

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Arjantin’in eğlence dünyasında tanınan ismi Wanda Nara ile 2014 yılında bir ilişki başlatmıştı. İlk tanıştıklarında Wanda Nara, Maxi Lopez ile evliydi ve üç çocukları vardı. Ancak daha sonra Lopez’den boşanarak çocuklarının velayetini aldı. Boşanmanın ardından ünlü futbolcu Mauro Icardi ile ilişkisi başlayan Wanda, Mauro’dan iki çocuk daha sahibi oldu.

BOŞANMA İDDİALARI 

Galatasaray’ın Süper Lig’deki Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, Ciudad Magazine’in iddiasına göre ünlü futbolcuya boşanma davası açtı. Arjantin basınına açıklama yapan Laura Ubfal ise Nara ve Icardi için, “Wanda Nara’nın Avukatı Ana Rosenfeld, ‘Wanda’nın bu kararı uzun zamandır vermek istediğini’ söyledi” ifadelerini kullandı.

TAKİBİ BIRAKTI 

Arjantinli model Wanda Nara, eşi Mauro Icardi’yi Instagram’da takip etmeyi bıraktı. Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Icardi ise Nara’yı takip etmeye devam ediyor.

İDDİALARA CEVAP VERDİ 

Çok konuşulan ayrılık iddialarının ardından, Wanda Nara’dan ilk açıklama geldi. America TV’ye konuşan Nara şu ifadeleri kullandı:

Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim, ama olmadı. Herkes konuşsun. Hiç konuşmadığım şeyleri en sona sakladım.

Wanda Nara kısa süre önce Lösemi hastalığına yakalandığını duyurmuş, sevenlerini üzmüştü.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme