Bronckhorst'tan maç sonu açıklamaları

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonunun ilk haftasında Beşiktaş, deplasmanda Samsunspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst açıklamalarda bulundu.

Van Bronckhorst, galibiyetin önemine vurgu yaparak, "Galibiyetle başlamak çok önemliydi. Sonuçtan dolayı mutluyum. Zor bir maç oynadık, Samsunspor da iyi bir takım. Doğru zamanda gol bulduk. Zeminin zorluğuna rağmen iyi mücadele ettik ve bu da pozitif bir detay. Ancak kendi oyunumuza da odaklanmalıyız. Daha iyisini yapabileceğimize inanıyorum. Üst üste iki maçtır gol yememek de önemli bir gelişme. Şimdi bir sonraki maçımıza hazırlanmamız gerekiyor" dedi.

Maçın kontrolü hakkında da değerlendirmelerde bulunan Hollandalı teknik adam, "2-0 önde olmamıza rağmen oyunun içinde pek yer almadık. Yapmamamız gereken pas hataları yaptık. Daha stabil bir oyun sergilemek isterdim ama kompakt kalmayı başardık. Maçın gelişimine göre hareket etmek gerekiyor. İyi savunma yaptık ve geride kontrollü kaldık. Topun arkasında daha fazla oyuncu bulunduk. Oyuncu değişiklikleri konusunda kararlarımı ben alıyorum. Güçlü ve derin bir kadromuz var ve gerektiğinde bu derinliği kullanacağız. Bugün özelinde yapılan değişiklikler böyle oldu" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme