'Bu Allah'ın takdiri, ben böyle mutluyum'

Yeni Kiraz.com internet sitesinden Göksu Tekin'in haberine göre, üç çocuğunun da zihinsel ve bedensel engelli olduğunu...

'Bu Allah'ın takdiri, ben böyle mutluyum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni Kiraz.com internet sitesinden Göksu Tekin’in haberine göre, üç çocuğunun da zihinsel ve bedensel engelli olduğunu söyleyen Eren, üçünün de bu durumda olmasının sebebinin genlerle alakalı olduğundan bahsetti, “En önemlisi üçü de doğduktan 9 ay sonra ilk belirtileri gösterdi” diye konuştu. 

Eren, “Bel yamukluğu, akalazya (sindirim rahatsızlığı), konuşamama gibi hastalıklara yakalandılar. Üçü de ilaçla tedavi görmekte ve sık sık havale geçiriyorlar. Ben çok zorluk çektim bu Allah’ın vergisidir diye kabullendim” şeklinde konuştu.   

Eren, çocuklarının haftadan haftaya okula gittiklerini, belediyenin kendine ait eğitimleri olduğunu, çocuklarını bu eğitimlere götürdüğünü de sözlerinde bahsetti. Eren, “Bütün hayatımı çocuklarıma adadım, kendime özel hiçbir şey yok” diye belirtti.  

‘HİÇBİR ŞEYİMİZ YOK’

Eren, “Devlet bize bakım maaşı veriyor, bez, hijyenik mendil gibi. Büyük yaşta oldukları için sürekli sıvı tüketiyorlar ve maliyeti çok yüksek. Devlet bir kısmını karşılıyor fakat yetmiyor. Seçim dönemindeyiz hiçbir milletvekili bizi ziyaret etmedi, halimizi hatırımızı, ne yaptığımızı sormadı. Devletten alırsak biraz destek alıyoruz onun dışında yüzümüze bakan yok. Bir evimiz ve maaş olduğu için kömür vermiyorlar çoğu kış üşüyerek yaşıyoruz. Her şeyimiz var gibi görülüyor ama hiçbir şey yok, elimden geldiğince çocuklarıma anne olmaya çalışıyorum fakat bu Allah’ın takdiri” diyerek sözlerini sonlandırdı. (M.T.)

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme