• Haberler
  • Sağlık
  • Bu tarif bağırsaklarınıza çok iyi gelecek! Bağırsak temizliği kürü…

Bu tarif bağırsaklarınıza çok iyi gelecek! Bağırsak temizliği kürü…

Kilo verirken uzmanlar tarafından sık sık önerilen ve yeni nesil detoks olarak adlandırılan bağırsak boşaltan tarifle...

Kilo verirken uzmanlar tarafından sık sık önerilen ve yeni nesil detoks olarak adlandırılan bağırsak boşaltan tarifle hem kabızlığı önleyebilir hem de bağırsak sağlığını iyileştirebilirsiniz. İçeriğinde keten tohumu ve doğal sirke olmasıyla adeta kolon kanserine karşı koruyucu bir görev yapan bu tarif vazgeçilmeziniz olacak. Yaz kış uygulayacağınız bu tarif sayesinde hazımsızlıklarınızdan da kurtularak kilo verebilirsiniz. Peki diyet yaparken de uygulanan keten tohumlu ve sirkeli doğal bağırsak boşaltan tarif nasıl yapılır? İşte detaylar:

BAĞIRSAK BOŞALTAN TARİF!

Malzemeler:

1 bardak ılık su
1 çay kaşığı keten tohumu
1 yemek kaşığı doğal sirke
1 yemek kaşığı zeytinyağı

Yapılışı:

Bir su bardağı ılık suyu içine 1 çay kaşığı keten tohumu koyun. Daha sonra bir yemek kaşığı doğal sirke ekleyin. Son olarak 1 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyin ve karıştırın. İşte tarifiniz hazır. Afiyet olsun.

BAĞIRSAK BOŞALTAN KÜR NE ZAMAN VE KAÇ GÜN TÜKETİLMELİ?

Bu tarifi 10 gün boyunca sabah aç karna için. Düzenli tükettiğiniz takdirde bağırsaklarınız tertemiz olacak. Aynı zamanda bu kür sayesinde yağ yakımı hızlandırabilir ve vücudunuzdaki ödemlerden kurtulabilirsiniz.

EDİTÖR NOTU: BU İÇERİK YALNIZCA BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. KESİN ZAYIFLAMAK İÇİN MUTLAKA BİR UZMAN GÖRÜŞÜ ALINMALI VE BİR SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURULMALIDIR.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme