Buca Belediyesi, fuarda yerini aldı 

Buca Belediyesi, İzmir Enternasyonal Fuarı'nda ziyaretçilerini ağırlamaya hazır.

Buca Belediyesi, İzmir Enternasyonal Fuarı’nın (İEF) 93. yılında kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor. Bu yıl “teknoloji” temasıyla düzenlenecek olan fuarda, Buca Belediyesi’nin standı, kentin tarihi, turistik ve doğal zenginliklerinin yanı sıra yeni projelerini de tanıtacak. Fuar, 30 Ağustos - 9 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Buca Belediyesi, fuarda yerini aldı 

Buca Belediyesi’nin Standında Diyabet Sensörü 

Buca Belediyesi, bu yılki fuarda Lozan Kapısı Uzun Havuz Belediyeler Sokağı’nda yerini aldı. Belediyenin standında, Buca’nın zengin tarihi ve turistik değerleri sergilenecek. Ayrıca, Buca Belediyesi’nin yeni projesi olan Diyabet Sensörü Destek Programı da burada tanıtılacak. Bu program kapsamında, sağlık çalışanları ziyaretçilere Tip-1 diyabet hastalığı hakkında bilgilendirmelerde bulunacak. Diyabet hastası çocukların ve gençlerin daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmayı amaçlayan bu uygulamadan faydalanmak isteyen Bucalılar, fuar süresince başvuruda bulunabilecek.

Başkan Görkem Duman’dan Tüm Konuklara Davet

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, fuar standını ziyaret edecek herkesi davet ederek, “Standımızda, belediyemizin çalışmalarını tanıtırken aynı zamanda eğlenceli aktivitelerle 93 yıllık fuar geleneğine uygun bir program hazırladık. Güzel Buca’mızın tanıtıldığı, özenle tasarlanmış standımıza tüm konuklarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Zeybek Sanat Akademisi’nden Resitaller ve Dans Gösterileri

İzmir Enternasyonal Fuarı boyunca, Buca Belediyesi standında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Standın arka fonunda, Buca’nın simgelerinden biri olan Pembe Köşk, diğer adıyla Hacı Davut Fargoh Malikânesi’nin maketi yer alacak. Zeybek Sanat Akademisi öğrencileri, fuar ziyaretçilerine piyano ve keman resitalleri sunacak. Bunun yanı sıra, dans gösterileri de düzenlenerek ziyaretçilere görsel bir şölen sunulacak. Minik konuklar için yüz boyama ve çeşitli etkinlikler de gerçekleştirilecek.

Bakmadan Geçme