Buca Belediyesinden dayanışma örneği

Buca Belediyesi'nin Belediye Lokantaları, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in öncülüğündeki askıda yemek kampanyası ile ilçede dayanışma ruhunu güçlendiriyor.

Buca Belediye Meclisi’nin CHP’li Üyesi İsmail Yüzer, bu kampanyaya destek olarak, üretilecek ürünlerin belediye lokantasında sunulması şartıyla 10 bin metrekarelik arazisini bedelsiz olarak bağışladı.

Buca Belediyesinden dayanışma örneği

Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Yüzer’in önergesi, oy çokluğu ile kabul edildi. Başkan Duman, belediye lokantalarının derin yoksulluk yaşayan vatandaşlara önemli bir destek sağladığını vurguladı ve Yüzer’e teşekkür etti.

Buca Belediyesinden dayanışma örneği

Yüzer, bağışladığı arazinin ekip biçmeye hazır olduğunu belirterek, “Belediye Başkanımız Görkem Duman’a ve sosyal projelere olan inancımız tamdır. Bu tarla, ihtiyaç sahiplerine fayda sağlamalıdır” dedi.

Toplantıda ayrıca, yurt içinden Konya Seydişehir, Ordu Çamaş, Amasya Taşova, Uşak Eşme, Kocaeli Karamürsel ve Osmaniye Kadirli; yurt dışından ise Kuzey Makedonya Konçe Belediyesi ile Kosova Cumhuriyeti Peja Belediyesi ile kardeş belediye olma önerileri de oy birliğiyle kabul edildi.

Buca Belediyesi’nin okullardaki temizlik çalışmalarına AKP’li Meclis Üyesi Ercan Geçgel de destek vererek, çalışmanın başarılı olduğunu belirtti.

Bakmadan Geçme