Buca'da alacak-verecek meselesi: 3 tutuklama 

İzmir'in Buca ilçesinde alacak-verecek yüzünden bir kişiyi silahla vurarak yaralayan 4 şüpheli, hastaneye bıraktıktan sonra kaçtı. Olayla ilgili yakalanan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

İzmir’in Buca ilçesinde alacak-verecek yüzünden bir kişiyi silahla vurarak yaralayan 4 şüpheli, hastaneye bıraktıktan sonra kaçtı. Olayla ilgili yakalanan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

İzmir'in Buca ilçesinde, alacak-verecek meselesi nedeniyle M.Y.U. (20) isimli genç, sabah erken saatlerde 4 kişi tarafından alıkonuldu. Saldırganlar, M.Y.U.'yu omuz, göz ve boyun bölgesinden mermi ile vurduktan sonra motosikletle Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bıraktı ve olay yerinden kaçtı.

Buca'da alacak-verecek meselesi: 3 tutuklama 

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 

Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayın ardından İzmir polisi, şüphelilerin kimliklerini belirledi. B.A. (21), K.D. (21), N.B.K. (22) ve H.V. (22) olarak tespit edilen 4 kişi, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Suç Analiz Büro Amirliği, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli mahkeme tarafından tutuklandı. Hastanede tedavi altına alınan M.Y.U. ise tedavi altında.

Buca'da alacak-verecek meselesi: 3 tutuklama 


 

Bakmadan Geçme