Buca’da 2 bin 500 kişilik iftar yemeği

Buca Belediyesi, Şirinyer Forbes Caddesi'nde 2 bin 500 kişilik iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine katılan Buca...

Buca’da 2 bin 500 kişilik iftar yemeği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Buca Belediyesi, Şirinyer Forbes Caddesi’nde 2 bin 500 kişilik iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine katılan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, tüm masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla konuştu.

Buca Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayı için kentin farklı noktalarında Ramazan etkinlikleri düzenlemeyi sürdürüyor. Dün akşam Şirinyer Forbes Caddesi’nde, Forbes Esnaf Derneği (FORDER) ve binlerce Bucalının katılımı ile iftar yemeği gerçekleşti.

Haber

Ramazan ayı ruhunu ve coşkusunu birlik beraberlik içinde ortak sofrada yaşayan Bucalılar, dualar eşliğinde oruçlarını açtı. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Ramazan ayı, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren kutsal bir ay. Tuttuğumuz oruçlar, ettiğimiz dualar kabul olsun. Birlikte, yan yana nice sofralarımız olsun” dedi.

İLGİ ÇEKEN TAHTA BACAK

Söz konusu gecede çocuklar için birçok etkinlik hazırlandı. Animatörler eşliğinde danslar edip şarkılar söyleyen çocuklar, kukla gösterisi ile eğlenceli anlar yaşadı. İftar alanı boyunca dolaşan ‘Tahta Bacak’ ise çocukların çok ilgisini çekti. Çocuklar ve gençler ‘Tahta Bacak’ ile fotoğraf çektirmek için çaba gösterdi.

Öte yandan, semazenlerin yaptığı gösteri de vatandaşlar tarafından çok beğenildi. (Y.K.)

İHA 

Bakmadan Geçme