• Haberler
  • İzmir
  • Buca’daki Mahalle Bostanı Vatandaşı Memnun Ediyor

Buca’daki Mahalle Bostanı Vatandaşı Memnun Ediyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Mahalle Bostanları projesi, İzmir'in farklı semtlerinde yayılıyor. Kadifekale'den sonra Buca'nın Mustafa...

Buca’daki Mahalle Bostanı Vatandaşı Memnun Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Mahalle Bostanları projesi, İzmir’in farklı semtlerinde yayılıyor. Kadifekale’den sonra Buca’nın Mustafa Kemal mahallesinde de bostan kuruldu.

Buca’nın Mustafa Kemal Mahallesi’nde açılan mahalle bostanından 30 vatandaş yararlanabiliyor, gübre ve sulama ihtiyacınıda büyükşehir karşılıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, sosyal medyadan konuya dair şu sözleri kaydetti;
“Mahalle Bostanları’nda bir yandan hemşehrilerimiz aile bütçesine katkı sağlıyor, bir yandan da çocuklar, kendi yetiştirdiklerinin lezzetiyle buluşuyor. Bostanlarımızı çoğaltıp büyüttükçe, dayanışmamızı da büyütüyor, bakımsız ve atıl alanları yeşil ve verimli bahçelere dönüştürüyoruz.”

Başkan Soyer’in sosyal medya paylaşımının tamamı ise şu şekilde;

Mahalle Bostanları’nda bir yandan hemşehrilerimiz aile bütçesine katkı sağlıyor, bir yandan da çocuklar, kendi yetiştirdiklerinin lezzetiyle buluşuyor.

Bostanlarımızı çoğaltıp büyüttükçe, dayanışmamızı da büyütüyor, bakımsız ve atıl alanları yeşil ve verimli bahçelere… pic.twitter.com/C53qQyLG36

— Tunç Soyer (@tuncsoyer) August 20, 2023

Yasin gülcü

Bakmadan Geçme