• Haberler
  • Yerel
  • Buca'dan depremzede çocuklara moral etkinliği  

Buca'dan depremzede çocuklara moral etkinliği  

Türkiye’yi derinden sarsan Kahramanmaraş depreminin ardından Buca Belediyesi, deprem bölgesiyle ilgili dayanışma çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor....

Buca'dan depremzede çocuklara moral etkinliği  
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’yi derinden sarsan Kahramanmaraş depreminin ardından Buca Belediyesi, deprem bölgesiyle ilgili dayanışma çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Deprem bölgesinde evleri yıkılan ve İzmir’e gelen depremzedelere yönelik  gerek psikososyal gerek maddi yardımlarını sürdürmeye devam eden Buca Belediyesi,  Yenigün Spor Tesislerinde depremzede çocuklar için spor etkinliği düzenledi.

Haber

Etkinlikte, uzmanlar eşliğinde spor yapan çocuklar daha sonra kendi formalarını tasarladı. Bir çocuğu gülümsetmenin dünyalara bedel olduğunu söyleyen Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, yaşanan zorlu süreci dayanışmayla atlatacağımızı ifade etti. Kılıç, “Millet olarak çok zor şeyler yaşadık. Bu zorluğu aşmanın tek yolu toplumsal dayanışma ve birliktelik ruhudur. Buca Belediyesi olarak bir yandan deprem bölgesinde çalışmalarımızı sürdürürken, diğer yandan ilçemize gelen vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.(İHA)

Bakmadan Geçme