Bucalı iş insanları Cennet Vadisi’nde buluştu

Sadece platform üyesi iş insanlarının davetli olduğu yemekte sardalyalar yendi, sohbetler edildi. Ev sahibi Ahmet Selik,...

Sadece platform üyesi iş insanlarının davetli olduğu yemekte sardalyalar yendi, sohbetler edildi. Ev sahibi Ahmet Selik, geleneksel hale getirdikleri büyük buluşmaları seçimler nedeniyle uzun bir zamandır gerçekleştiremediklerini hatırlatarak, “Her zamanki gibi birlik beraberliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirmek için bir aradayız. Birlikteliğimiz bizim en büyük gücümüzdür” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Haber

AMAÇ BUCA’NIN SORUNLARINI DİLE GETİRMEK

Buca Güçbirliği Platormunu, Buca’da yaşayan iş insanları ile STK başkanlarını Buca’nın sorunlarını dile getirecek bir platformda buluşturmak için kurduklarını da ifade eden Selik, “Güzel insanlarla bir birliktelik kurduk. Yaklaşık 200 kadar iş insanımızı bu platform çatısı altında buluşturduk. Bu platformun içinde her görüşten insanımız var. Her sektörden üyemiz var. Biz bu arkadaşlarımızla düğünlerimizde, cenazelerimizde birlikteyiz. Amaç birliktelik sağlamak ve birliktelikten kimseye zarar gelmez” diye konuştu.
Gecede Avukat Halit Çelik de milletimizin milli ve manevi değerleri üzerine bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından sanatçı Harun Atmaca, farklı yörelerin türkülerini okuyarak geceye renk kattı.

Haber

KİMLER KATILDI?

Türk halk müziği sanatçısı Harun Atmaca
İHH İzmir Başkanı Rasim Çalar
Avumat Halit Çelik
Ak Parti Buca önceki dönem ilçe başkanları
Mehmet Girgin
Neşat Arslan
Murat Yeşiltay
Buca Belediyesi önceki dönem meclis üyeleri
Mehmet İlkbahar
Abdurahim Ertaş
Serkan Elçi
Mehmet Adıyaman
Paşa çelebi
Kanaat önderleri
100’ü aşkın iş insanı
Buca’daki dernekler ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri

BATUHAN VURUŞKANLAR

 

 

 

Bakmadan Geçme