Bucalı meclis üyesinden 'Buca il olsun' talebi

Sıla Arabacıoğlu/YENİ İZMİR-Buca Belediyesi Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı, Erhan Kılıç başkanlığında gerçekleştirildi. Dilek ve Temenniler...

Bucalı meclis üyesinden 'Buca il olsun' talebi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sıla Arabacıoğlu/YENİ İZMİR-Buca Belediyesi Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı, Erhan Kılıç başkanlığında gerçekleştirildi. Dilek ve Temenniler kısmında söz alan CHP’li Meclis Üyesi Levent Çizmeli, mecliste iki talebini kamuoyu ile pankart açarak paylaştı. Çizmeli, Buca’nın il olması yönünde talebini iletti. ‘Çok zoruma gidiyor, kabullenemiyorum’ diyen Çizmeli, hipodromun tüm gelirinin Buca Belediyesi’ne gelmesi gerektiğini vurguladı.

Haber

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise “Hipodrom ile ilgili olan kısma kesinlikle katılıyorum. Orasının ayrı bir bütçesi olsa bile hipodromdan kaynaklı olumsuzlukları Buca çekiyor. Maalesef 2009’da çıkan bir yasa ile belediyenin hipodromdan gelen geliri çok azaltıldı. İlk belediye başkanı olduğum zaman bu konu ile ilgili çalışma yapmaya çalıştık. Ama maalesef bir sonuca ulaşamadık. Meclis’in yeni döneminde bu konuyu tekrardan dile getireceğiz” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme