• Haberler
  • İzmir
  • Bucalı Şampiyon Tenisçi'den Görkem Duman'a ziyaret

Bucalı Şampiyon Tenisçi'den Görkem Duman'a ziyaret

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından İstanbul'da 26-31 Ağustos tarihlerinde düzenlenen 14 Yaş Türkiye Çiftler Şampiyonası'nda birinci olan genç tenisçi Yağız Gündoğdu'yu makamında kabul etti.

Ziyarette, Buca Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Münir Yersu, antrenör Raşit Şenyuva ve Yağız Gündoğdu'nun annesi Bilgen Gündoğdu da yer aldı.

Bucalı Şampiyon Tenisçi'den Görkem Duman'a ziyaret

Başkan Duman, genç tenisçiye başarılarının anısına özel bir raket hediye etti ve "Bu raketle senden yeni bir şampiyonluk bekliyoruz" şeklinde konuştu. Gündoğdu, kazandığı plaketi Başkan Duman’a takdim ederek, Buca Belediyesi Spor Kulübü'nde sekiz yıldır spor yaptığını ve öğretmenlerinin kendisine büyük destek olduğunu belirtti. Genç sporcu, sağladığı imkanlar için Buca Belediyesi’ne teşekkür etti.

Başkan Görkem Duman, ilçede sporcu kimliğini öne çıkarmak istediklerini vurguladı. Duman, spor tesislerinin önemine dikkat çekerek, “Buca’mız daha çok sporcularıyla ve başarılarıyla anılsın. Sporcu kimliği olan kentler her zaman öne çıkar. Spora olan ilgiyi artırmak için tesislerin bakımını yapıp elden geçirmek gerekiyor. Bu konuda çalışmalarımıza başladık ve tesisler tamamlandığında çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme