• Haberler
  • Spor
  • Bucaspor 1928 3. galibiyet ile devam ediyor 

Bucaspor 1928 3. galibiyet ile devam ediyor 

Bucaspor 1928, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 4. haftasında Diyarbekirspor'u 3-1 mağlup ederek bu sezonki 4. maçında 3. galibiyetini elde etti.

Bucaspor 1928, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 4. haftasında Diyarbekirspor’u 3-1 mağlup ederek bu sezonki 4. maçında 3. galibiyetini elde etti. İzmir temsilcisi, bu sonuçla ligde kayıpsız ilerleyişini sürdürdü ve üst üste 2. galibiyetini aldı.

Maç, Bucaspor 1928’in etkili oyunuyla şekillendi. Takım, bulduğu 3 golle rakibini mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Böylece Bucaspor 1928, sezonun ilk 4 maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik ile önemli bir performans sergilemiş oldu.

Bucaspor 1928 3. galibiyet ile devam ediyor 

“DİYARBEKİR SPOR MAÇINI KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Bucaspor 1928 Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu, "Transfer tahtamız kapalı olmasına rağmen ve antrenman sahalarımızda sorunlara rağmen Diyarbekir Spor maçını kazandığımız için mutluyuz. Eksiklerimize rağmen sahada her şeyini ortaya koyan oyuncularımı da tebrik ediyorum. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Biz elimizdeki imkanları sonuna kadar kullanıp daha çok çalışmaya devam edeceğiz. 3 puan aldığımız için mutluyum" şeklinde konuştu.


 

Bakmadan Geçme