Bucaspor 1928'de Yasin Öztekin rüzgarı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bucaspor 1928'in 37 yaşındaki kanat oyuncusu Yasin Öztekin, sezonun ilk üç haftasında attığı iki golle takımının en skorer ismi konumuna geldi. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bucaspor 1928’in 37 yaşındaki kanat oyuncusu Yasin Öztekin, sezonun ilk üç haftasında attığı iki golle takımının en skorer ismi konumuna geldi. 

İlk üç maçında gösterdiği performansla taraftarlarını memnun eden Bucaspor, Erbaaspor ve Somaspor'u deplasmanda mağlup etmeyi başarırken, evinde Ankara Demirspor ile berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, bu süreçte 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak yenilgisiz bir şekilde ilerliyor. Takım, toplamda rakip fileleri 4 kez havalandırdı. 

PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Yasin Öztekin, sezonun açılış maçı olan Erbaaspor karşısında galibiyeti getiren golü atarken, Ankara Demirspor mücadelesinde de takımının mağlubiyetini önleyen bir gol kaydetti. Tecrübeli oyuncu, oynadığı 3 haftalık süreçte sergilediği performansla dikkat çekmeye devam ediyor.

Bucaspor 1928'de Yasin Öztekin rüzgarı 

6 GOLE ULAŞTI 

Geçtiğimiz sezon Bucaspor 1928 forması altında toplamda 6 gole ulaşan Yasin Öztekin, bu sezon da gol yollarındaki etkinliğini sürdürerek takımının başarısına katkı sağlamaya devam ediyor.

Bakmadan Geçme