• Haberler
  • Spor
  • Bucaspor 1928'den ilk iç saha galibiyetini aldı 

Bucaspor 1928'den ilk iç saha galibiyetini aldı 

Bucaspor 1928, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 4. haftasında Diyarbekir Spor'u 3-1 yenerek bu sezonki ilk iç saha galibiyetini kazandı. 

Bucaspor 1928, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 4. haftasında Diyarbekir Spor’u 3-1 yenerek bu sezonki ilk iç saha galibiyetini kazandı. 

Yeni sezona transfer yasağı ve tesis problemleri ile başlayan Bucaspor 1928, ilk dört maçta genel olarak iyi bir performans sergiledi. Dış sahada henüz kayıp yaşamayan İzmir temsilcisi, iç sahadaki ilk maçında Ankara Demir ile berabere kalarak taraftarının önünde istediği başlangıcı yapamamıştı. Ancak, 4. hafta mücadelesinde Diyarbekir Spor karşısında gösterdiği etkili oyunla 3-1’lik bir galibiyet almayı başardı. Bu sonuçla Bucaspor 1928, sezonun ilk iç saha zaferini elde etti.

Bucaspor 1928'den ilk iç saha galibiyetini aldı 

SERİK BELEDİYESPOR KARŞILAŞMASINA HAZIRLIK 

Bu galibiyetle birlikte Bucaspor, oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik ile toplamda 10 puan topladı. Lider Menemen FK ile arasında sadece 2 puan fark bulunuyor. Teknik direktör Uğur Balcıoğlu yönetimindeki Bucaspor, bu sezon rakip filelere 7 gol atarken, kalesinde yalnızca 3 gol gördü. Diyarbekir Spor galibiyetinin ardından Balcıoğlu, takıma 1 gün izin verdi. Bugün gerçekleştirilecek antrenmanla birlikte, Bucaspor'un bir sonraki maçı olan Serik Belediyespor karşılaşması için hazırlıklara başlanacağı bildirildi.
 

Bakmadan Geçme