‘Buca'yı el ele vererek geleceğe taşıyacağız’

Hukukçu kimliği ve sivil toplum kuruluşlarındaki tecrübesiyle Buca Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunun altını çizen...

Hukukçu kimliği ve sivil toplum kuruluşlarındaki tecrübesiyle Buca Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunun altını çizen Av. Mürüvet Suatoğlu Balcılar, kentteki tüm paydaşlarla oluşturdukları projelere sivil toplum kuruluşlarından olumlu geri dönüşler almaktan mutluluk duyduklarını vurguladı. Uzun zamandır saha çalışmaları yürüten, her kesimden yurttaşa ulaşarak sorunlarını dinleyen Balcılar, kent yoksullarından kadınlara, gençlerden engellilere kadar belirledikleri öncelikli gruplara yönelik projelere özel önem verdiğini vurguladı. Buca’nın her semtinden kadın ve gençlerin desteğinin kendisine büyük sorumluluklar yüklediği paylaşan Balcılar, “Saha çalışmalarımızda kadınlarımızın desteklerinden de gördük ki, Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı ‘eşit yurttaşlık’ el ele verirsek sözde kalmayacak. Biz bu idealin tamamlayıcısı kadınlar olarak Buca’yı geleceğe taşıyacağız. Öte yandan gençlerimizin de her söylediğini not aldık, geliştirdik ve yine onların onayına sunduk. Bu sürecin kendisi dahi bize yönetim anlayışımız için güzel bir deneyim oldu. Desteğini sunan tüm sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, hemşeri derneklerine ve meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

MÜCADELE SÖZÜ

Balcılar, “Esasında projelerimiz yıllar önce şekillenmeye başladı. Daha güzel bir dünya için, sağlıklı nesiller, temiz bir doğa ve gerçek anlamda hukukun yeşerdiği bir ülke için mücadelede sözümüzü söylerken oluşmaya başladı. Özellikle Buca Kent Konseyi Başkanlığını yürüttüğüm dönemlerde ise kentte kendisini ifade edemeyen kesimler için yürüttüğümüz projelerde gördüm ki; bunların devamı gelmeliydi. Şimdi aldığımız geri dönüşlerin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Belediye Bülteni 

Bakmadan Geçme