Buğra Gökce: Ne sizden ne de şehirden kopmadım!

Dünün ilk ziyaretini İzmir Ticaret Borsası'na (İTB) yapan Gökce, İTB Başkanı Işınsu Kestelli ve yönetim kurulu...

Buğra Gökce: Ne sizden ne de şehirden kopmadım!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünün ilk ziyaretini İzmir Ticaret Borsası’na (İTB) yapan Gökce, İTB Başkanı Işınsu Kestelli ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ardından İzmir Veteriner Hekimleri Odası’nı ziyaret eden Gökce, günün geri kalanını da örgüt buluşmalarına ayırdı. Partisinin Torbalı ve Bayındır ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

‘’ORTAK AKILLA ÇALIŞACAĞIZ’’

Yerel seçim öncesi ziyaretlerini sürdüren Gökce, gün içerisinde ilk olarak İzmir Ticaret Borsası’nı (İTB)  ve İzmir Veteriner Hekimleri Odası’nı ziyaret etti. Günün geri kalanı örgüt üyelerine ayıran Gökce’nin ilk durağı Torbalı oldu ve Belediye Başkanı Mithat Tekin tarafından karşılandı.

‘’BELEDİYECİLİKTE HEM ALAYLI HEM DE MEKTEPLİYİM’’

2021 yılında Torbalı Belediye Başkanlığı görevini yürütürken vefat eden İsmail Uygur’u da anarak taziyesini sundu. Kenti ve kentin sorunlarını çok iyi bilen biri olduğunun altını çizen Gökce, “Tüm bölge ve ilçeleri bilen bir kardeşiniz olarak her yerin dinamiklerine uygun bir çerçeveyi hazırlayabilme umudumuz var. Bir başkan değiştiğinde yeni başkanın kurumu tanıması normalde vakit alır. Benim için böyle bir durum yok. Ertesi gün marşa basıp kurumu harekete geçiririm. Şehir plancısıyım, ODTÜ’de doktora yapmış ve akademik anlamda da yazıp çizen bir kardeşinizim. Yakın zamanda doçentlik başvurusu yapmaya niyetliyim. Dolayısıyla belediyecilik alanının hem alaylısı hem mekteplisiyim. Kenti ileri taşımak anlamında büyük bir vazifemiz var’’ dedi.

‘’NE SİZDEN NE DE ŞEHİRDEN KOPMADIM’’

Torbalı’dan sonra CHP Bayındır İlçe Başkanlığına geçen Gökce, burada da ilçe parti yönetimi tarafından karşılandı. Diğer ilçeler gibi Bayındır’ın da ihtiyaç duyduğu hizmetleri çok iyi bildiğini kaydeden Gökce, “Bayındır’a ilk kez 2008 yılında Koruma Kurulu üyesi olarak geldim. O dönem buradaki SİT alanının sınırını çizme görevini bana verdiler. Büyükşehir’e geçtiğim zaman da burada pek çok iş yapmak nasip oldu. 18 ay kadar İstanbul’a ihtisas yapmaya gittim. Ama o arada da sürekli İzmir’e gelmeye devam ettim. Dolayısıyla ne sizlerden ne de şehirden kopmadım’’ açıklamasında bulundu.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme