Bülent abi tekerlekli sandalyesine kavuştu

Aysun Güler/ Yeni İzmir – Küçük ebatlı tekerlekli sandalyesiyle sıkıntı yaşayan Bülent Ülgüç'e, Müge Anlı yeni...

Bülent abi tekerlekli sandalyesine kavuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aysun Güler/ Yeni İzmir – Küçük ebatlı tekerlekli sandalyesiyle sıkıntı yaşayan Bülent Ülgüç’e, Müge Anlı yeni tekerlekli sandalye hediye etti.

Yüksek tansiyon rahatsızlığı sonucunda kısmi felç olup tekerlekli sandalyede hayatını sürdüren Bülent Ülgüç, ikinci el aldığı sandalyesinin küçük gelmesi nedeniyle yaşadığı zorlukları Yeni İzmir Gazetesi’ne anlatmıştı. Haber sonrası ATV’den ‘Müge Anlı İle Tatlı Sert’ programı ekibi, gazetemiz aracılığıyla Ülgüç’e ulaşarak yeni tekerlekli sandalye gönderecekleri müjdesini verdi. Sosyal yardımlarıyla da tanınan Müge Anlı’nın hediye ettiği tekerlekli sandalye Ülgüç’e dün evinde teslim edildi.

SESİMİZE SES OLDUNUZ

Bülent Ülgüç’ün eşi Songül Ülgüç, tekerlekli sandalyeye kavuştukları için çok duygulandıklarını ve mutlu olduklarını söyleyerek, “Duyulmayan sesimize ses olduğunuz için çok teşekkür ederiz. İlk sandalyemiz de Müge Anlı tarafından verilmişti. İlk kez yaşadığımız mutluluğu sizin vesilenizle tekrardan yaşıyoruz. Gazetenize ve Müge Anlı İle Tatlı Sert ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme