Bülent Ersoy Miss Türkiye güzelini yerden yere vurdu

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Miss Turkey 2024 yarışmasında birinci olan İdil Bilgen için, 'Erkeksi hatları var, Şabaniye gibi' ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en güzel kızlarının seçildiği Miss Turkey 2024 yarışmasında birinci olan, tıp fakültesi mezunu 24 yaşındaki İdil Bilgen, güzelliği kadar aldığı eleştirilerle de dikkat çekti. 1.80 boyundaki Bilgen, yarışmanın ardından bazı eleştirilerin hedefi oldu. Bu eleştirilerden biri de ünlü sanatçı Bülent Ersoy’dan geldi.

Bir konser öncesinde Muhabir Online'a konuşan Bülent Ersoy, İdil Bilgen hakkında oldukça şaşırtıcı ifadeler kullandı: "Bu şimdi güzel mi! Erkeksi hatları var, Şabaniye gibi," diyerek Kemal Sunal'ın ünlü karakterine göndermede bulundu. Ersoy, bu sözlerinin ardından durumu yumuşatmaya çalışarak, "Genç çocuğu kırmayalım, üzmeyelim onu," ifadelerini ekledi.

Miss Turkey 2024'ün jüri kadrosunda yer alan Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erbek gibi ünlü isimler, Bilgen’in birinciliğini belirleyen isimler oldu. Tıp fakültesi mezunu olan ve kısa sürede sosyal medyada gündem olan İdil Bilgen, bazı kişiler tarafından Kemal Sunal'ın unutulmaz karakteri Şabaniye'ye benzetilerek sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

Bakmadan Geçme