Bulut teknolojilerindeki yeni trendler masaya yatırılacak

Vodafone Business Cloud Day etkinliği, bulut teknolojilerindeki hangi yenilikleri tartışacak? Etkinlikte hangi sektörlerden katılımcılar yer alacak ve hangi konularda bilgi alışverişinde bulunacaklar? Açılış konuşmasında Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu, bulut bilişimin hangi önemli yönlerine vurgu yapacak? Katılımcılar, Vodafone Business çözümlerini deneyimleme fırsatı bulacak mı?Etkinlikte, bulut teknolojileri alanında ne gibi dönüşümler ve yeni regülasyonlar ele alınacak?

Vodafone Business, 8 Ekim'de üçüncü Vodafone Business Cloud Day etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Vodafone Business, 8 Ekim Salı günü MEXT Teknoloji Merkezi'nde, bulut teknolojilerine odaklanacak olan üçüncü Vodafone Business Cloud Day etkinliğini düzenlemeye hazırlanıyor.

Etkinlikte, finans, lojistik, perakende ve bilişim gibi birçok sektörden bilgi teknolojileri yöneticileri bir araya gelecek. Katılımcılar, bulut teknolojilerinin dijital dönüşüm, siber güvenlik ve yapay zekâ kullanımı gibi inovatif konularını tartışacak. Gün boyunca sürecek paneller ve aktivitelerle bilişim dünyasının önde gelen isimleri bir araya gelecek. Açılış konuşmasını Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu yapacak.

Kestioğlu, bulut bilişimin iş sürekliliği, maliyet yönetimi ve siber güvenlik açısından önemine vurgu yaparak, "Vodafone Business olarak, bulut teknolojilerine yoğun yatırımlar yaparak işletmelerin dijital dönüşüm yolculuklarına destek sağlıyoruz" dedi. Ayrıca, etkinlikte bulut teknolojilerindeki dönüşüm ve yeni regülasyonlar gibi konuların ele alınacağını belirtti.

Kestioğlu, etkinliğe katılan konukların Vodafone Business çözümlerinin sağladığı kazanımları birebir görme fırsatı bulacaklarını da sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme