• Haberler
  • Genel
  • Bünyamin Ergün kimdir? Bünyamin Ergün neden intihar etti?

Bünyamin Ergün kimdir? Bünyamin Ergün neden intihar etti?

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen fenomen çiftlerden biri olan ve Tayyargiller olarak bilinen Tayyar...

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen fenomen çiftlerden biri olan ve Tayyargiller olarak bilinen Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz’ün çeşitli usülsüzlüklere bulaştıkları iddiasıyla şirketlerine kayyum atanmıştı.

Tayyargil’in şirketlerine atanan kayyum Tayyar Öz’ün kim olduğu ise merak konusu haline geldi.

Son yaşanan gelişmler adeta Türkiye’nin gündemine oturdu. Fenomen çiftin şirketine atanan kayyum Bünyamin Ergün intihar etti. Ergün’ün arkasında bıraktığı not ise görenleri şoke etti.

Bünyamin Ergün’ün arkasında “Çok fazla kötülük var” yazılı not bıraktığı ise sosyal medyada konuşuluyor.

Haber

NELER YAŞANMIŞTI?

Dilan ve Ergin Polat çiftine gerçekleştirilen soruşturmanın ardından gözler diğer fenomen çiftlere çevrilmişti. Sosyal medyaya yansıyan gösterişli hayatlarıyle dikkatlerden kaçmayan feneomen çiftlerden biri de Tayyar ve Özlem Öz çifti oldu

Paylaşımlarından ve gösterişli hayatlarından kaynaklı Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma başlatılan ve yurt dışı yasağı konulan Tayyar Öz ile eşi fenomen Özlem Öz’ün tüm mal varlıklarına el konulmuş ve şirketlerine kayyum atanmıştı.

Atanan kayyumlardan biri de Bünyamin Ergün olmuştu. Ailesiyle sorunlar yaşadığı öğrenilen Ergün’ün iddiaya göre son zamanlarda depresyona girdiği öne sürüldü.

  1. KATTAN AŞAĞIYA ATLADI!

İddiaya göre Ergün, İstanbul Başakşehir’deki evinde “Çok fazla kötülük var, kimsenin kabahati yok. Ne yaptıysam kendime yaptım’  notunu bırakarak binanın 9. katından kendini apartman boşluğuna bıraktı.

SAMİME EKTİR

Bakmadan Geçme