• Haberler
  • Gündem
  • Bursa'da kadın cinayeti! Bodrum katında saklanırken yakalandı

Bursa'da kadın cinayeti! Bodrum katında saklanırken yakalandı

Olay, Değirmenönü Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın son katında gerçekleşti. Hakkındaki 2 aylık uzaklaştırma kararı 11 gün...

Olay, Değirmenönü Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın son katında gerçekleşti. Hakkındaki 2 aylık uzaklaştırma kararı 11 gün önce biten Mustafa Ali Ayda, eşi Burcu Ayda’nın yaşadığı eve gelerek kadına saldırdı. Bıçakla gerçekleşen saldırı sonrasında Burcu Ayda kanlar içinde kapının önüne yığıldı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Burcu Ayda, Kestel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olaydan sonra kaçan Mustafa Ali Ayda’yı yakalamak için çalışma başlattı.

Ayda, olaydan 8 saat sonra bir ekmek fırınının bodrum katında saklanırken yakalandı. İlk ifadesinde ailevi nedenlerle çıkan tartışmanın ardından eşini bıçakladığını itiraf eden şüpheli, emniyetteki işlemleri için Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturma devam ediyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme