Büyük Birlik ailesi İzmir’de sahada

BBP İzmir İl Başkanlığı’ndan istifa ettikten sonra İzmir 1. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Erdem Öksüz...

Büyük Birlik ailesi İzmir’de sahada
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BBP İzmir İl Başkanlığı’ndan istifa ettikten sonra İzmir 1. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Erdem Öksüz ve diğer adayların tam kadro katıldığı çalışmalara BBP İzmir İl Başkanı İsmail Demirtaş partililerle birlikte destek veriyor. Öksüz’ün istifası sonrası yönetim kurulu kararıyla il başkanlığına atanan İsmail Demirtaş, “Uzun süredir il yönetiminde görev yaptım. Şimdi Büyük Birlik ailesinin seçim çalışmalarına tüm partililerle birlikte destek oluyoruz. 1. ve 2. bölgede pırıl pırıl adaylarımızla İzmirli hemşehrilerimizin karşısındayız. Bizim aile ferdi olarak gördüğümüz partililerimiz ve vekil adaylarımıza güvenimiz tam. Hani İzmir’den emaneti kim yüklenecek diye soranlara, kardeşlerimizi anlatıyoruz. Seçime doğru her geçen gün artan bir ivme yaşıyoruz. Özellikle muhalif partilerin terör uzantısı oluşumlarla ilişkisi İzmirli hemşehrilerimizin tepkisini çekiyor. Çok sayıda İzmirli hemşehrimize rozet takıyoruz. Bize yani partimize duydukları güveni dile getiriyorlar. Masa başından ülkenin kaderini dizayn etmeye kalkanlar görüyoruz ki sokaktan, asil milletimizden çok habersiz. Bu anlamda BBP’nin oylarında İzmir ve Türkiye genelinde bir artış yakalanacağını düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

NE BARAJ NE DE MAZERET YOK

İttifakın bir artısının da baraj sorununun ortadan kalkmasına yaradığını dile getiren BBP İzmir İl Başkanı İsmail Demirtaş, “Bugüne kadar gerek şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’na gerekse genel başkanımız Mustafa Destici’ye vatansever kardeşlerimizin ilgisi oldu. 30 yıllık BBP tarihinde seçim barajı nedeniyle sempati alanımızdan çok daha az sayıda oy aldık. Bu kez artık ne baraj sorunu ne de mazeret kalmadı. Daha önce verdiği oylardan ötürü hayal kırıklığı yaşayan birçok seçmeni BBP’ye destek olmaya, İzmir’den birlikte vekiller çıkarmaya çağırıyorum. Bu seçimde ülkenin kaderini vatanseverler belirleyecek. BBP’nin birliği; ülkesini, milletini, bayrağını seven insanların buluşmasıyla sağlanmaktadır. Hepsine kefil olduğum pırı pırıl adaylarımıza destek olmaya çağırıyorum.” dedi.

“BBP BİZE ŞEHİT DİLERİMİZİN EMANETİ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti salonu dolduran dernek üyelerine ve BBP’lilere aktaran İZKARDER Başkanı Mustafa Çiçek ise, “Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’ndan bayrağı devralan bu davanın il başkanı İsmail Demirtaş’a ve bizi ziyaret eden milletvekili adaylarına teşekkür ediyorum. Bu parti bize şehit liderimizin emaneti. Bu davanın muzaffer olması, devam etmesi için sayın başkanımız Erdem Öksüz gibi, değerli gençlerimiz gibi kıymetli arkadaşlarımıza destek vermemiz gerek. Bu konuyla ilgili sizlerden destek bekliyorum.” şeklinde konuştu.

VERMEDİĞİNİZ HER OY BOŞA GİDER

Biz tertemiz bir ideolojinin temsilcisiyiz diye söz başlayan BBP İzmir 1. bölge 1. sıra adayı Erdem Öksüz de, “Muhsin Başkan’a olan sevginizi kurduğu partinin bu ülkeye gerekli olduğunu düşündüğünüzü de biliyorum. Kurulduğu gündem bu yana barajsız bir seçime gidiyoruz. Diğer partilerden bir milletvekili kaç oyla çıkıyorsa, Büyük Birlik Partisi’nden de aynı oyla çıkacak. Sandıkta atılan hiçbir oyun boşa gitmediği gibi bu seçimde vermediğiniz her oy boşa gider. Partimize oy vermek isteyip veremeyen birçok hemşehrimiz vardı. Biz bugün rahmetli başkana olan vefanızı, BBP’ye olan sahip çıkma duygunuzu yerine getirmenin günü olduğunu düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme