• Haberler
  • Gündem
  • Büyük Filistin Mitingi’ne yüz binlerce vatandaş katıldı

Büyük Filistin Mitingi’ne yüz binlerce vatandaş katıldı

Atatürk Havalimanı’nda Büyük Filistin Mitingi için 60 metre uzunluğunda ve 14 metre yüksekliğinde dev bir sahne...

Atatürk Havalimanı’nda Büyük Filistin Mitingi için 60 metre uzunluğunda ve 14 metre yüksekliğinde dev bir sahne kuruldu. Sahne, Türk bayrakları, Filistin bayrakları ve Mescid-i Aksa motifleriyle süslenmişti. Katılımcıların rahatça mitingi izleyebilmeleri için 6 ayrı LED ekran da sahneye yerleştirildi.

Miting alanının internet kalitesini artırmak amacıyla 29 ses ve ekran kulesiyle birlikte ek olarak 25 seyyar baz istasyonu kuruldu. Miting alanına gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve Filistin bayrakları taşıyarak, 12 farklı giriş kapısındaki güvenlik noktalarından geçtiler.

Güvenlik önlemleri, alanı ziyaret etmek isteyenlerin Dünya Ticaret Merkezi metro istasyonu çevresinde yoğunlaştırıldı.

Mitingde dünya çapında ünlü sanatçılar, Yusuf İslam, Maher Zain ve Ömer Karaoğlu sahne alacak. Ayrıca söz konusu mitinge; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal gibi siyasi liderler de mitinge katılım sağladı.

Öte yandan mitinge, farklı ülkelerden devlet adamları, hükümet temsilcileri, siyasi parti liderleri, sanatçılar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, medya mensupları, sporcular, kültür ve iş dünyasından birçok kişi de katıldı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme