Büyük Kanal'da büyük temizlik

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İZSU Genel Müdürlüğü'nün temizlik çalışmalarını sürdürdüğü Mürselpaşa Bulvarı'ndaki kanal işçilerini...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İZSU Genel Müdürlüğü’nün temizlik çalışmalarını sürdürdüğü Mürselpaşa Bulvarı’ndaki kanal işçilerini ziyaret etti. Başkan Tunç Soyer, çalışmalar hakkında İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu’ndan bilgi aldı. Yerin 8 metre altında devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Soyer, zor koşullar altında çalışan işçilerle bir araya gelerek onlara tatlı ikram etti.

TIKANIKLIĞA ÇÖZÜM

Yerin altında süren çalışmaları incelediğini, gördüğü manzaranın kendisini şaşırttığını ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kanalın yarısından fazlasını dolduran teressubat var ve bu tabii ki Büyük Kanal’a giden akışın önünde bir engel. Burada arkadaşlarım ellerinde küreklerle çalışma yapıyor. Büyük Kanal’daki tıkanıklığı aşmak için büyük emek veriyorlar. Bu hikaye sözcüklerle anlatıldığında ne ifade ediyor bilmiyorum ama görmek lazım. Çok zor koşullarda çalışıyorlar. Büyük bir iş yapıyorlar. Burada çalışan herkesin emeğine sağlık. İyi ki varlar. Tüm ekiple gurur duyuyorum. Çok büyük iş yapıyorsunuz, size minnettarız” dedi.

Haber Bülteni 

Bakmadan Geçme