Büyükler için tiyatro

Menderes Belediyesi'nin 18 yaş üstü sanatseverler için açtığı tiyatro kursunun başvuruları başlıyor. 'Haydi sahne sırası sende'...

Menderes Belediyesi’nin 18 yaş üstü sanatseverler için açtığı tiyatro kursunun başvuruları başlıyor. “Haydi sahne sırası sende” sloganıyla 9 Temmuz’da kayıtlarına başlanacak 2. etap kurslar için belediye ayrıca duyuru yapacak. Tiyatro kurslarının ilk etabı 18 yaş altı için düzenlenmişti. Bu kursu bitiren çocuklar ve gençler, oyun sahneleyerek yeteneklerini ve eğitimlerini sergilemişti. Kurslara katılmak isteyenler, 1 adet fotoğraf ve  kimlik fotokopisiyle Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne baş vurabilecek. Menderes Belediyesi Klaros Tiyatro Topluluğu tarafından doğaçlama, mimik, rol, ses, diksiyon üzerine eğitimler verilerek tiyatro ve sahneye dair her şey kurs katılımcılarına aktarılacak.

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Tiyatroya gönül veren tüm vatandaşlarımızı sahne tozu yutmaya, düzenleyeceğimiz kursa katılmaya davet ediyorum” dedi.

HÜSNİYE SEVAL ACUN

Bakmadan Geçme