• Haberler
  • İzmir
  • Büyükşehir Belediyesinden kadın muhtarlara anlamlı jest

Büyükşehir Belediyesinden kadın muhtarlara anlamlı jest

İzmir Büyükşehir Belediyesi, prefabrik muhtarlık ofisleri uygulamasını yerel seçimlerin ardından kadın muhtarlarla başlattı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde ihtiyaç duyulan prefabrik muhtarlık ofislerini kurma çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, yerel seçimlerin ardından uygulamayı öncelikli olarak kadın muhtarlardan başlatan Büyükşehir Belediyesi, kadın muhtarlar için özel bir jest yaptı.

Son olarak, Urla Yenice Mahallesi Muhtarı Aylin Çetinbaş, yeni prefabrik muhtarlık ofisinde hizmet vermeye başladı. Modern ve güvenli bir çalışma ortamı sunan bu yeni ofis, muhtarlık hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yürütülmesini sağlıyor. Aylin Çetinbaş, yeni ofisin kendilerine sunduğu imkanlar için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a teşekkür ederek, “Belediyemiz bu hizmeti ihtiyaçlı tüm mahallelere veriyor. Ancak ofislerin üretimleri aşamasında, geçiş süreci erkek meslektaşlarımızdan daha zor olabiliyor. Bizlere daha güvenli, rahat ulaşılabilir ve verimli çalışma ortamı sunan bu hizmet için Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi. 

Büyükşehir Belediyesinden kadın muhtarlara anlamlı jest


 

Bakmadan Geçme