• Haberler
  • Genel
  • Büyükşehir Belediyesinden 'Kağıt Bebeklerle Moda ve Müzik Atölyesi'

Büyükşehir Belediyesinden 'Kağıt Bebeklerle Moda ve Müzik Atölyesi'

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Müzik Kütüphanesi, 6-8 yaş arası çocuklara yönelik 'Kağıt...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Müzik Kütüphanesi, 6-8 yaş arası çocuklara yönelik “Kağıt Bebeklerle Moda ve Müzik Atölyesi” düzenleyecek. Etkinlik, 6 Ağustos Salı günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek ve katılım tamamen ücretsiz olacak.

Atölyede, çocuklar barok ve klasik dönem temalı kağıt bebekler tasarlayarak moda ve müzikle ilgili eğlenceli ve öğretici bir deneyim yaşama fırsatı bulacaklar. Etkinlik, çocuklara sanat tarihi, kreatif düşünme, ince motor beceriler ve kültürel bilinç kazandırmayı amaçlıyor. Katılımcılar, bu süreçte sanatsal ve akademik açıdan desteklenecekler.

BAŞVURU VE KATILIM

Etkinliğe katılmak isteyen çocuklar için kayıt süreci 30 Temmuz saat 10.00’dan itibaren başlayacak. Veliler, https://www.aassm.org.tr/ adresinden “Başvuru Yap” bölümündeki formu doldurarak ön kayıt yaptırabilecekler. Atölyenin kontenjanı 15 kişi ile sınırlı olup, kayıtlar bu sınıra ulaşana kadar devam edecek.

Bu ücretsiz atölye, çocukların sanatsal yeteneklerini geliştirmelerine ve klasik dönemlerin özelliklerini eğlenceli bir şekilde öğrenmelerine olanak tanıyacak.

Haber

LEYLA BİLGİ

 

Bakmadan Geçme