• Haberler
  • İzmir
  • Büyükşehir ile Tüm Bel-Sen arasındaki düğüm 4 Temmuz’da çözülecek!

Büyükşehir ile Tüm Bel-Sen arasındaki düğüm 4 Temmuz’da çözülecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile belediye memurları arasında sular durulmuyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, ESHOT ve İZSU genel müdürlüklerinde...

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile belediye memurları arasında sular durulmuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ESHOT ve İZSU genel müdürlüklerinde görevli kamu emekçileri ile bu işyerlerinde örgütlü Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) İzmir Şubesi büyükşehir arasındaki toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin tıkanması üzerine başlayan eylemler 1 ayı aşkın süredir devam ediyor.

CHP’NİN 2 AĞIR TOPU DEVREDE

Perşembe günü (4 Temmuz) TümBel-Sen heyeti CHP Genel Merkezi’nde STK’lardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer ile Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı ziyaret edecek. Bu görüşmede uzun süredir devam edilen eylemlerin sonlandırılması için bir uzlaşma sağlanması bekleniyor.

GENEL MERKEZ ÇIKARTMASI ÖNCESİ GÖVDE GÖSTERİSİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Memurları başta olmak üzere Tüm Bel-Sen üyeleri ve ilçe belediye işçilerini 4 Temmuz’da gerçekleşecek olan görüşme öncesi 3 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00’da büyük bir eylem gerçekleştirmeyi planlıyor. Tüm meslek gruplarının katılacağı eylemde eylemciler, Kültürpark’ta bulunan belediye binası 4 No’lu holden Alsancak Garı’na kadar yürüyecek.

Amaçlarının davalarını tüm İzmir halkına duyurmak olduğunu belirten eylemciler, Alsancak Garı’nda basın açıklaması gerçekleştirecek.

BATUHAN VURUŞKANLAR

Bakmadan Geçme