• Haberler
  • Spor
  • Büyükşehir'in yaz spor okullarına rekor katılım

Büyükşehir'in yaz spor okullarına rekor katılım

12 Bin Katılımcı ile Büyük İlgi Gören Yaz Spor Okulları 1 Eylül'e Kadar Devam Edecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 24 Haziran’da başlattığı yaz spor okulları, büyük bir katılım ve ilgi gördü. 17 farklı tesiste, 25 branşta sunulan kurslara yaklaşık 12 bin kişi katıldı. Yüzmeden dansa, halk oyunlarından zeka oyunlarına kadar geniş bir yelpazede sunulan eğitimler, hem çocuklara hem de yetişkinlere spor yapma imkanı sundu.

Kapsamlı Eğitimler ve Geniş Katılım

Yaz spor okulları, atletizm, basketbol, futbol, jimnastik, tekvando, judo, tenis, satranç, temel hareket eğitimi, yüzme, sutopu, halk oyunları, dans, özel öğrenciler için basketbol ve yüzme, voleybol, masa tenisi, güreş, badminton, zeka oyunları, karate ve futsal gibi 25 branşta eğitim sundu. Ayrıca, yetişkin kursiyerler için pilates, step-aerobik, kano, sağlıklı yaşam, kondisyon, yoga ve tenis branşları da programda yer aldı.

İzmir’in Dört Bir Yanında Spor İmkanları

İzmir genelinde spor yapma fırsatı sunan yaz spor okulları, Celal Atik Spor Salonu, Konak Pazaryeri Mahallesi Spor Sahası, Bornova Naim Süleymanoğlu Spor Salonu, Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı, Bornova Meriç Yaşayan Parkı Futbol Sahası, Bornova Havuz İzmir, Buca Sosyal Yaşam Kampüsü, Karabağlar Can Çağnay Spor Salonu, Karabağlar Peker Mahallesi Futbol Sahası, Balçova İzmir Kayıkları Yelken ve Kano Tesisi, İzmir Marina, Bayraklı Çiçek Halı Saha, Bayraklı Ahmet Taner Kışlalı Parkı, Bostanlı Rekreasyon Alanı, Beydağ Spor Salonu, Bayındır Çırpı Çok Amaçlı Spor Salonu ve Foça Bağarası Spor Salonu gibi 17 farklı noktada gerçekleştiriliyor.

1 Eylül’e Kadar Devam Edecek

Yaz spor okulları 1 Eylül tarihine kadar devam edecek. Katılımcılar, eğitim programı hakkında detaylı bilgiye izmirbsbspor.org adresinden, 425 04 21 (dahili 106-107-108) numaralı telefon hattından veya Celal Atik Spor Salonu merkez kayıt biriminden ulaşabilirler.

Bakmadan Geçme