• Haberler
  • İzmir
  • Büyükşehir’de ‘valiz’ gerginliği: Salonda arbede yaşandı!

Büyükşehir’de ‘valiz’ gerginliği: Salonda arbede yaşandı!

Sıla Arabacıoğlu/YENİ İZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda tansiyon yükseldi. AK Parti Meclis...

Büyükşehir’de ‘valiz’ gerginliği: Salonda arbede yaşandı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sıla Arabacıoğlu/YENİ İZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda tansiyon yükseldi. AK Parti Meclis Üyesi Yusuf Demirezen, gündem dışı konuşmalarda söz aldı. Kürsüye valiz ile çıkan Demirezen’in ‘Millet İttifakı meclis üyelerinin bir valiz hazırladık. İçinde duymanlar için Menemen çömleği, görmeyenler için büyüteç, hazımsızlık yaşayanlar için soda var” demesi üzerinde salonda sözlü atışma yaşandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu’nun “Böyle demokrasi olmaz. Lütfen Yusuf bey o valizle birlikte sıranıza. Serkan bey buyur. Al bu valiz atın o valizi. Zabıta al o valizi” dedi. Zabıtaların valizi dışarı çıkarmasına engel olan AK Partili meclis üyeleri ve CHP meclis üyeleri arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında CHP’li meclis üyesi yere düştü. Diğer meclis üyelerinin ve zabıtanın araya girmesiyle olay yatıştırıldı ve meclis oturumuna devam edildi.

 

 

Bakmadan Geçme