• Haberler
  • İzmir
  • Büyükşehirin evde tamir hizmeti vatandaşların yanında

Büyükşehirin evde tamir hizmeti vatandaşların yanında

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın vaadlerinden biri olan evde tamir hizmeti, İzmir'de hayatları kolaylaştırıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Evde Mini Bakım Onarım Ekibi, tamir gerektiren ev işlerinde destek sunarak, İzmirli vatandaşların yaşam kalitesini artırıyor. Özellikle sağlık sorunları nedeniyle evden çıkamayan veya maddi imkansızlıklar nedeniyle tamir işleriyle başa çıkamayan yurttaşlar, bu hizmetten yararlanabiliyor.

EVDE TAMİR HİZMETİ VATANDAŞLARIN YANINDA

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Evde Mini Bakım Onarım Ekibi, alet çantalarını alıp sahaya çıkıyor ve talepte bulunan ihtiyaç sahiplerinin evlerine giderek su tesisatı, elektrik arızaları ve ev eşyalarının tamiratını yapıyor. Bu hizmetten yararlanan vatandaşlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sunduğu destekten son derece memnun.

SAĞLIK HİZMETLERİYLE BİRLİKTE TAMİR DESTEĞİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Evde Bakım Şube Müdürü Dr. Nihat Mermer, bu hizmetin önemini vurguluyor: "Evde bakım hizmetleri kapsamında, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye gitmekte zorluk çeken hastalarımıza sağlık hizmetleri veriyoruz. Bunun yanı sıra kişisel bakım, ev temizliği ve mini tamir hizmetlerimizle de onların yanında oluyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız, evde tamir hizmeti için Hemşehri İletişim Merkezi 153 üzerinden başvurabilir. Ayrıca, evde bakım hizmeti sırasında ekiplerimizin fark ettiği tamir işleri de bu hizmete dahil edilebiliyor"

VATANDAŞLARDAN TAM NOT

Karabağlar'da yaşayan ve bu hizmetten faydalanan 62 yaşındaki Naringül Uvuş, yaşadığı deneyimi şu sözlerle paylaştı: "İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Allah razı olsun. Evde bakım ekibi sayesinde evimdeki musluk ve priz arızaları giderildi. Ekipler olmasa, bu sorunlar daha da büyüyecekti. Verdikleri hizmet sayesinde rahat bir nefes aldım"

TAMİR EKİBİ: "VATANDAŞLARIN DUALARINI ALIYORUZ"

Evde Mini Bakım Onarım Ekibi'nden Adil Çiçek, verdikleri hizmetin önemini şu sözlerle dile getirdi: "Elektrik ve su tesisatı gibi küçük tamir işlerini yapıyoruz ve bu sayede vatandaşların yaşam kalitesini artırıyoruz. Evden çıkarken, 'Belediyemizden Allah razı olsun, ayağınıza taş değmesin' diyorlar. Bu sözleri duymak, bizi çok mutlu ediyor"
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme