Can Tanrıyar tutuklandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında “nitelikli yağmaya teşebbüs” suçunu işlediği iddiasıyla gözaltına alınan Uçankuş...

Can Tanrıyar tutuklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında “nitelikli yağmaya teşebbüs” suçunu işlediği iddiasıyla gözaltına alınan Uçankuş TV’nin sahibi Can Tanrıyar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Söz konusu soruşturmada, şüpheli Hüseyin Can Tanrıyar’ın şüpheli Muhammed Yakut’a video paylaşımlarında kullanması için bilgi, belge, fotoğraf gibi aktarımlarda bulunduğu ortaya çıktı. Ek olarak, şüphelilerin video paylaşım süreci ve öncesinde birlikte hareket ettiklerine yönelik belirlemeler de gerçekleştirildi.

Şüpheli Tanrıyar’ın şüpheli Yakut ile birlikte fikir ve eylem birliği içerisinde müşteki bir başka şahsa yönelik “nitelikli yağmaya teşebbüs” eyleminde bulunduğu iddiası da soruşturma kapsamında ortaya kondu. Bu tespitler nedeniyle Tanrıyar hakkında gözaltı kararı verildi. Tanrıyar Beşiktaş’ta bulunan evinden polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Can Tanrıyar, emniyetteki işlemlerinin tamamlanması sonrasında Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Tanrıyar, savcılıkta verdiği ifadenin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi

(Y.K.)

Bakmadan Geçme