• Haberler
  • Spor
  • Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı muhtemel 11'ler

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı muhtemel 11'ler

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

27 Ağustos Pazar günü Çaykur Didi Stadı'nda oynanacak olan bu kritik mücadele, saat 21.45'te başlayacak ve beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Sezona Adana Demirspor galibiyetiyle başlayan sarı-lacivertliler, 2. haftada ise deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşısında sezonun ilk dış saha galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

FENERBAHÇE'DE EKSİKLER DİKKAT ÇEKİYOR

Fenerbahçe'de sakatlığı devam eden Bright Osayi-Samuel, cezası süren Mert Hakan Yandaş ve Rade Krunic, Rize kafilesine dahil edilmedi. Bu eksikliklere rağmen, sarı-lacivertli ekip galibiyet için sahaya çıkacak.

ÇAYKUR RİZESPOR YÜKSELİŞTE

İlk hafta Rams Başakşehir ile berabere kalan Çaykur Rizespor, geçen hafta deplasmanda Adana Demirspor'u yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki Karadeniz temsilcisi, çıkışını Fenerbahçe karşısında da sürdürmeyi hedefliyor.
Son 11 lig karşılaşmasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşısında 10 kez galip gelirken, sadece 1 maçı Rizespor kazandı. Bu maçlarda Fenerbahçe 31 gol atarken, kalesinde 10 gol gördü. İki takımın da bu maç öncesi 4'er puanı bulunuyor.

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Taha, Mocsi, Alikulov, Hojer, Olawoyin, Papanikolaou, Varesanovic, Akintola, Zeqiri, Ali Sowe

FENERBAHÇE: Livakovic, Mert Müldür, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, Szymanski, Tadic, Maximin, En Nesyri
 

Bakmadan Geçme