• Haberler
  • Gündem
  • ‘Çember’ operasyonlarında 5 bin 309 firari yakalandı!

‘Çember’ operasyonlarında 5 bin 309 firari yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, firari suçluların toplum içinde dolaşmasına izin verilmeyeceğini vurgulayarak, operasyonun başarıyla sonuçlandığını duyurdu....

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, firari suçluların toplum içinde dolaşmasına izin verilmeyeceğini vurgulayarak, operasyonun başarıyla sonuçlandığını duyurdu.

Ülke genelinde 81 ilde gerçekleştirilen Çember Operasyonları çerçevesinde, arama kaydı bulunan 5 bin 309 firari şahıs belirlendi ve yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, yakalanan şahısların 10’unun 10 yıldan daha uzun süredir arandığını, 41’inin 5 ile 10 yıl arasında arandığını ve 5258’inin ise 5 yıl veya daha kısa süredir arandığını ifade etti.

Son 4 gün içinde, İl Jandarma Komutanlıkları ve İl Emniyet Müdürlükleri tarafından ülke genelinde gerçekleştirilen yol uygulamaları, iş yeri ve ev operasyonlarında, yakalama kararı bulunan 5 bin 309 aranan şahıs adalete teslim edildi. İçişleri Bakanı, operasyonun devam edeceğini ve toplum güvenliği için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme