• Haberler
  • İzmir
  • Çeşme Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi imzalandı 

Çeşme Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi imzalandı 

Çeşme Belediyesi, Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikaları (Tüm Bel-Sen) ile yeni bir Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzaladı.

Sözleşme, memurlar ve sözleşmeli memurları kapsayacak şekilde, bir yıl geçerli olacak şartları içeriyor.

Başkan Denizli: “Hayırlı Olsun”

Çeşme Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı 

İmzalama töreninde konuşan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, “Sözleşmenin bizimle birlikte yol yürüyen bütün çalışma arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum,” dedi. Başkan Denizli, ortak akılla Çeşme Belediyesi’ni daha da kalkındırma ve emeği halktan yana kullanma hedefinde olduklarını vurgulayarak, dayanışma içinde nice günler geçirmeyi diledi.

Cevdet Keleş: “Bir Can Suyu”

Çeşme Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı 

Tüm Bel-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Cevdet Keleş de imzalanan sözleşmenin, hayat pahalılığı ve alım gücündeki düşüş nedeniyle emekçiler için önemli bir destek olduğunu ifade etti. Keleş, “Bu toplu sözleşme, bizler için bir can suyu oldu. Belediye emekçileri, bu iyi niyet karşısında görevlerini en iyi şekilde yerine getirerek hizmetlerine devam edecektir,” şeklinde konuştu.

Sözleşmenin İçeriği ve Önemi

Çeşme Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı 

Yeni sözleşme, belediye emekçilerinin çalışma koşullarını iyileştirmeyi hedefliyor. Özellikle ekonomik sıkıntıların yoğunlaştığı bu dönemde, sözleşmenin getirdiği avantajların emekçilerin yaşam standartlarını artırması bekleniyor.

Çeşme Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasındaki bu anlaşma, yerel yönetimlerde emekçilerin haklarını koruma ve iyileştirme çabalarının bir parçası olarak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bakmadan Geçme